Posts in Writing
Året 2018 - januari till juni

I sann blogganda har jag valt att summera mitt år här. Det har, trots allt, varit ett stort år för mig. När jag tänker tillbaka på början av året, jag var ju en helt annan person. Det känns viktigt att komma ihåg, den här delen av mitt liv som jag påbörjat nu och förhoppningsvis får fortsätta.

Read More
Res på ditt sätt, inte någon annans

Att inte embracea varenda dag av en resa är typ socialt förbjudet. Jag förstår tänket; under en kortare vistelse vill man inte missa något. På många plan håller jag ju även med, och de som rest med mig tycker ofta att jag har ett ganska högt tempo när jag rör mig mellan mina bucket list-punkter. Det är ju endast för att jag har det kortaste tålamodet och hatar allt vad museum heter.

Read More
Ett liv i rymden

Det ligger chokladbollssmet över hela mitt kök. Min elvisp har fem växlar med en och samma hastighet - jävligt fort. Det blir ett moln av kakao, havregryn, vaniljsocker varje gång jag ska mixa ihop ingredienserna med smör och kaffe. Nu står elvispen kvar på ekskivan, visparna fortfarande i, chokladbollssmet slungad omkring.

Read More
Bland berg

Påväg mot Dublin är det för en gångs skull motorväg. I sex dagar har vi förlitat oss på gropiga, krokiga vägar med en maxhastighet på hundra men som det knappt gått att hålla sextio på. Det är den ena vägen efter den andra, och vi har fått lära oss att Google maps inte alltid vet vilken väg som är den snabbaste.

Read More