Posts in Sverige
Rundtur av sommarsoliga Visby, Gotland

Att besöka Visby är som att vandra runt i varje svensk idyll som någonsin uttryckts. Och jag älskar det så! Jag är en riktig sucker för allt det gulliga, söta och mysiga när det kommer till en stad. Jag har alltid älskat de små städerna där varje kullerstensgata är kantad med pastellfärgade fasader. En rundtur av denna underbara stad sitter aldrig fel!

Read More
Gotlandsutflykt till väderkvarn och en första syn av Visby

idag ska vi göra ett återbesök till Gotland. Den första riktiga dagen på ön var minst sagt intressant då jag, Alex och Johan satte oss på varsin cykel och trampade mot en liten by utanför Slite. Google Maps sa ungefär 90 minters cykling - men jag tror inte att den tiden var uträknad för stadscyklar från 80-talet. I alla fall. Exakt vad kan gå fel på en fridfull liten cykelresa i Sveriges mest fridfulla natur?

Read More
Den svenska idyllen i form av en gård på Gotland

Räknar jag med helgen som var, har min semester hållit i sig i hela sex dagar. Jag älskar varenda sekund av det. Vi har landat på Gotland: Jag, Johan och Alex tillsammans med deras familj. Som jag njuter av det här. Denna resa är den enda planerade under sommaren, jag har varit så inne i jobbvärlden att jag inte hunnit planera annat. Men så i söndags slog det om, jag har aldrig varit mer i semester mode förut! Alla mina notifikationer är av, det är underbart.

Read More
Stockholms Stadsbibliotek

Idag har det snöat här i Stockholm, så sjukt mycket. Jag och Johan åkte in till stan vid halv ett, mötte upp Alex i Stadsbiblioteket. Det runda rummet är finare i verkligheten än på bild, mina förhoppningar var på noll när vi klev in. Men det visade sig bli ganska så bra ändå.

Read More
Julen 2018

På bloggen idag är det jul. Har haft en så bra jul, och då menar jag inte att den varit underbar och magisk. Men den har varit bra. Tidigare år har jag gått in med ett mindset att maxa julen - det är så den ska vara. Det ska vara mysiga spelkvällar, inga mobiler som stör, kvalletid till max och allt sånt där. I år har jag lagt om min teknik!

Read More