Posts in Skrivande
Pendeltåget från Stockholm till Nynäshamn

Känslan av sommar. Den är här nu! Genom den öppna ytterdörren strömmar värmen in, klockan är tidig förmiddag. Jag tänker Kommer det vara för varmt att ha en playsuit med ärmar? Att den tiden äntligen är här; vill aldrig att den ska ta slut. Om några timmar ska jag och Johan ta pendeln ner till Nynäshamn. I sedvanlig ordning får jag en sådan kärlek för Sverige under sommarmånaderna.

Read More
Om Madeira, Lofoten, Umeå, Stockholm

Som jag tänkt på den här förbannade bloggen, ja, hemsidan överlag. I samband med att jag får reseabstinens så utvecklar jag undermedvetet en saknad efter det här internetspacet. Nästa vecka bär det av till Norges kustlandskap och jag måste måste måste få med det här. Det är min absoluta favoritdel av att ha en blogg - resedagboken. När resandet känts långt bort har jag försjunkit i Portugalresan, läst tankar från en balkong på Madeira.

Read More
Fredagsskrivandet

Det har kli-A-T i mina fingrar på senaste dagarna, så peppad på att skriva ner mina ord. Allt började med att jag skrev om det motsatta, hur allt satt fast. Nu blir jag nästan knäpp av att inte skriva; Orden går runt, runt, runt i mina tankar.

Read More
Söndagens reseabstinens

Jag har den klassiska reseabstinensen som river i mig. Det är jobbigt, det slutar all min tankekraft i den mån att det till och med är svårt att skriva det här inlägget. Hjärnan känns så molnig - alla tankar står i relation med resor. Att jag mest troligt ska ut och fara i april spelar inte mig någon roll, det är nu jag vill iväg!

Read More
Att vara för gammal

Jag har officiellt vandrat in i åldern då jag börjar bli för gammal för vissa saker. Några av punkterna ser jag tillbaka på med ett halvhjärtat leende, men så har jag mina tankar, de flesta om resor, som kilat sig fast sedan länge tillbaka. Säkert tio år - de saker jag troligtvis aldrig kommer göra.

Read More
En måndag

Happy Monday! Ungefär iallafall. Jag har ju sedan länge blandat ihop veckodagarna, på gott och ont. Tycker inte måndagar suger, men tycker inte heller det är nervkittlande med fredagar längre. Jag har suttit hela förmiddagen med min to do-list. Jag växlar idag mellan tre olika arbeten; Copy, layoutande och webbdesign. Det känns ju otroligt lyxigt, va

Read More
Förändringar för framtiden

Jag är verkligen inte ett fan av förändringar, det är liksom min minst välkomnande händelse i livet. Men så är jag ju beroende av dem, precis som vi alla är på något vis. Och jag är en person med riktigt kort tålamod, så förändringar kommer ganska ofta för mig. Nu senast när jag fyllde tjugofem.

Read More