Posts in Rambles
En onsdag i Katrineholm

Men hej! Jag sitter på ett tåg, för andra gången idag. En snabb visit i Katrineholm för mammas födelsedag, det är vad jag har haft för mig idag. Det, och att varva jobb med Illustrator. Jag känner allt illustrationslusten komma krypandes i fingrarna, äntligen!

Read More
En decemberdag

Hej och välkommen december! Var så oförberedd på denna månad, har liksom räknat ner lite att november ska ta slut, men nånstans där tog det liksom slut. Ser adventskalendrar på Instagram stories och blir förvånad. Haha. Men nu är den här i alla fall! Månaden då allt händer, typ.

Read More
Mina dagar i Katrineholm

Om det är nåt jag börjat uppskatta mer nu när jag blivit äldre så är det verkligen dessa släktträffar som blir vid födelsedagar och högtider. Jag har alltid tyckt det varit ganska så kul, men senaste åren har jag verkligen njutit av att någon fyller år.

Read More
Mysig hemmasöndag

Home, sweet home! Min nya favoritdag att komma hem på är definitivt lördagar. Dels för att otroligt få reser på lördagskvällar, men också för att den sociala lagen säger att söndagar är mysdagar. Passar mig perfekt efter en intensiv resa!

Read More
En mysig tröja för ruggiga höstdagar

Jag är redigt färdig med allt vad höst och vinter heter nu. Är så förvirrad över dagarna, tror att det är kväll när klockan är två och tappar all lust till att göra någonting alls så fort det blir mörkt ute. Utomhus är allt bara grått nu, det är blött och kallt. Usch, tycker verkligen inte om dessa månader. Men, som tur är har jag en Rigaresa att se fram emot om två dagar, och en Portugalresa om exakt en månad!

Read More