Posts in Jobba på distans
Jobba hemifrån & tjäna pengar online - så gör jag

Har du följt mig ett tag, eller i efterhand scrollat igenom sista tiden av min blogg, så kan du enkelt lista ut att jag inte riktigt lever det vanliga 9-5-livet. Stockholmslivet en vecka, road trip i valfritt Europaland den andra. Och min livsstil är ju inte något som bara hänt, utan det är något som jag aktivt jobbar för i allt jag gör. Jag tänkte att vi ska gå igenom detta idag, hur man skaffar ett liv som inte är platsbaserat.

Read More
Frilansdepressionen - och hur man tar sig igenom den

Jag har väl nämnt det någon gång tidigare, att jag i oktober fick en sådan chock över mitt nya arbetsliv. Det hade gått några veckor sedan jag slutade gå till ett jobb, sedan jag hade någon över mig som bestämde när och var jag skulle jobba. Inte visste väl jag att det skulle vara så svårt, exakt alla andra förstod innebörden av att jobba för sig själv. Alla andra såg ut att klara det galant, inte låta sin vilja styra sitt självdisciplin.

Read More
Månadens utmaning

Jag har utmanat mig själv den här månaden. Illustrera mera. Möjligtvis det absolut dummaste jag kommit på, med tanke på att jag knappt en kommer vara hemma i december. Men, har jag nånsin gjort ett smart, genom tänkt val när det kommer till såna här saker? Nä. Kör bara.

Read More