Resekonton att följa i sociala medier

Som alltid har jag en stor craving för att resa, och försöker konstant bota den med att uppleva världen genom andras resor. Jag är övertygad om att det mer som att hälla bensin på en redan brinnande eld, snarare än att kväva den. Men är inte det lite av charmen också…? Har på senare tid konsumerat så mycket videos och blogginlägg om att resa, högt som lågt. Själv älskar jag att hitta nya inspirationskonton att följa, men gör det bäst via rekommendationer. Nu vill jag tipsa vidare om mina favoriter!


Sailing La Vagabonde

Youtube

Är löjligt förälskad i den här kanalen. Paret Elayna och Riley bor på en segelbåt i Karibien (!), vilket ser ut att vara så otroligt göttigt. Jag, som inte kan ett dugg om båtar, drömmer mig gärna bort till att leva deras liv för en liten stund.

Flying The Nest

Youtube // Blogg

Mindre slövloggar, och mer informativa videos om resmålen som Stephen och Jess besöker. De kokar ner alla sina upplevelser och levererar vloggar med snabbt tempo och mycket innehåll. De blandar sina resmål med allt från Grekland och USA till Jordan, Israel och Egypten. Så spännande att se!

Eamon & Bec

Youtube // Instagram

Senaste tillskottet i min lista! Eamon & Bec lever Van Life och jag har precis binchat hela deras Mexicoresa. Nu är de i Europa, och det faller mig helt i smaken! Senast var de på Irland, ett ställe jag på senare tid har längtat tillbaka till mer och mer!

Backpacking Bananas

Youtube // Instagram

Har följt Christiannes kanal i år nu! Riktig feel good-kanal där fokus ofta ligger på långa backpackingresor uppdelade i serier. Här drömmer jag mig bort som medresenär i Filippinerna, Centralamerika och Europa.

Fantasiresor

Blogg // Instagram

Sofias sätt att skriva var det som got me hooked, men även de resor hon gör och det enorma arkiv av tidigare äventyr hon besitter. Tycker dessutom så mycket om hennes bloggnamn - klockrent! Inför Gotland var det Sofias blogg jag vände mig till, hon är Gotlandsexperten!

Alexandra Öhrlund

Blogg // Instagram

Min fina vän Alex är i första hand ingen resebloggare, utan fokuserar mycket på hälsa och hållbarhet. Men! Hon har precis flyttat till Marocko för att jobba som yogalärare, och jag ser så väldigt fram emot att få följa hennes liv i Afrika!

Bild från Alexandras blogg, fotad av  Johan

Bild från Alexandras blogg, fotad av Johan

Har du någon favorit som jag bara måste följa? Tipsa mig!