Ett slut på Lofoten

Vilka dagar vi har haft här i Lofoten!

Men herrejävlar vilket tempo vi har hållit. Jag har knappt tagit upp min dator, vi har varit fram och tillbaka över alla Lofotens öar från morgon till kväll. Det har varit så kul, och jag lovar att jag ska ladda upp så många härliga bilder att ni fullkomligt storknar på det här stället. Så länge får ni tre bilder som Johan har tagit, han är den enda av oss två som orkat med att redigera. Jag har då inte ens flyttat över mina bilder från kameran än, hehe.

Nu har vi vår sista dag här, imorgon bitti åker vi mot Skellefteå för att på söndag ta oss ner till Stockholm. Lämnar er bara med tre foton här, har ändå jobbat på det här inlägget nu i en timme och inte kommit längre än såhär. Vi hörs när mitt huvud är back in business!

norge+lofoten
lofoten+norge
lofoten+reine+norge