En sammanfattning av Gotland i analoga fotografier

Jag har ungefär en oändligt lång lista att ta mig igenom innan det blir oktober. Om endast fem dagar flyttar jag! Det är knappt så jag fattar att min tid i Stockholm börjar ta slut, jag har liksom inte hunnit med det rastlösa väntandet än. September blev en månad in i kaklet. Herregud vad snabbt det gått. Nu är det väldigt nära mål, men innan dess behöver jag jobba mig upp från minus. Två dagar på kontoret, blandat med packandet av lägenheten. Flytta ner till Katrineholm, jobba igenom allt jag överskott som jag missat nu när jag varit sjuk. På onsdag är det avfärd. Mot en vinter vid Medelhavet, och mot en förhoppningsvis lugnare tid. Jag ser framför mig en mer strukturerad vardag och bättre flow. Mer inspiration, mindre motigt. Min magkänsla är positiv. Och dessutom! Bloggandet blir så mycket roligare så fort jag är på resande fot. Just nu känns det bara som att jag trampar vatten och stampar runt på samma ställe. Men ute i Europa, hörni, där finns orden.

Åh, vad jag blir taggad. Mitt i allt kaos och stressiga dagar har jag bortprioriterat glädjen i att det snart är dags! Men som jag behöver det. En extra knuff till att hitta motivationen. Jag ska slå på Hela Sverige Bakar, stapla upp varenda liten sak som behövs göras de närmsta dagarna och börja beta av den redan nu. Sova kan jag ju göra påväg ner till Italien!

Juste! Hela anledningen till detta inlägg var ju för att jag ville visa mina analoga bilder från Gotland. Hela sommaren släpade jag runt på en engångskamera, men då jag såklart även hade min digitala kamera blev det inte många tillfällen jag kom ihåg att fota med båda. Duktigast var jag på Gotland, så här är några av de fotona. Asdålig kvalitet, men så fina färger!

gotland+reseblogg
gotland+reseblogg
gotland+reseblogg
gotland+reseblogg
gotland+reseblogg
gotland+reseblogg
gotland+reseblogg

Gotland