En första dag i Paris

Det är Frankrike dag fyra och jag är sjuk. Det gör inte jättemycket, jag har ju bara dragit på mig en förkylning. Men ändå tråkigt, vill inte vara död på språng under mina två dagar i Bergen. Kanske att jag håller ett lite lägre tempo än vad jag gjort här i Paris, men oj OJ så kul jag haft det här! Vi har sett så mycket av Paris, upplevt en massa nya ställen, fotat dagarna i ända och gått tills fötterna blött. Jag snittar tjugo tusen steg om dagen, igår gav mina skor upp helt. Ett hål i sulan på mina svarta Converse. Har bytt ut dem mot svarta Vans. Jag lovar att jag ska visa er en massa, massa bilder och ge er tips. Men vi börjar i rätt ordning!

Vi började torsdagen tidigt med ett besök hos designern Camille Marguet i hennes showroom. Så kul att få se alla hennes bröllopsklänningar, och även testa några delar av hennes kollektion, hehe.

bröllop+designer+paris

Efter en snabb lunch i Montmarte åkte vi bort till estniska ambassaden här i Paris där Zanna och Kikki stämt träff med designern Lilli Jahilo, och sedan bar det ut i Paris för att fota av några av hennes klänningar.

paris+wedding+lilli+jahilo

Yours truly i en väldigt älskvärd, rosa jumpsuit från Monki, samt Conversen som två dagar senare skulle ge upp totalt.

paris+frankrike

Vi gick förbi SÅ MÅNGA vackra hus. Förstår inte. Allt här är bara så otroligt fint. I övrigt schysst med snea bilder. Jag orkar inte ändra, är ju sjuk.

paris+frankrike+resa

Efter en lång dag tog vi oss hem igen. Vi bor lite utanför Paris innerstad, i ett område som heter Nanterre-Ville. Vet ni vad? Det är helt stört fint här! Älskar sånt här, jag hade ju verkligen aldrig besökt Nanterre om det inte vore för att vi råkar bo här. Hashtag våga bo utanför city, hehe mvh Brommabo.

paris+frankrike+resa+nanterre+ville

Titta!!! Alla har ju blommor utanför fönstren!!!

paris+frankrike+resa+nanterre+ville

Vill ta med hela det här huset hem igen. Orkar inte så gulligt!!!

paris+frankrike+resa+nanterre+ville

Men jo, hörni. Det var min första dag i Paris det. Lovar att ni snart ska få se resten. Nu ska jag gå och försöka duscha bort min förkylning, äta lunch och sedan har vi en sista fotorunda på g. Den här gången i kvarteren runt vårt Airbnb. Spännande!