Den svenska idyllen i form av en gård på Gotland

Räknar jag med helgen som var, har min semester hållit i sig i hela sex dagar. Jag älskar varenda sekund av det. Vi har landat på Gotland: Jag, Johan och Alex tillsammans med deras familj. Som jag njuter av det här. Denna resa är den enda planerade under sommaren, jag har varit så inne i jobbvärlden att jag inte hunnit planera annat. Men så i söndags slog det om, jag har aldrig varit mer i semester mode förut! Alla mina notifikationer är av, det är underbart.

Och nu är jag på Gotland. En bit utan för Slite bor vi, på en gård där landsvägen tar slut. Det är som att jag tagit pendeltåget från Stockholm och hamnat i en Svensk idyll. Det är så fint!

gotland

Hela huset är inrett med Gotland i tankarna, i ett hus som känns typiskt gotländskt. Man kan också säga att varje liten hörna är Instagramvänligt, förstå så vackert.

gotland

Idag ska vi cykla runt i närområdet för att spana in naturen. Bara en sådan sak! Påväg hit körde vi förbi fina kyrkor och öppna fält, och så har jag hört att det finns väderkvarnar runt om kring. Igår kväll kollade vi ut cyklar som finns att låna här.

gotland

Överallt växer Vallmon som ogräs på fälten. Var man än vänder sig dyker små klarröda prickar upp. Bland vete och majs, i dikeskanten och längst staketet.

gotland
gotland
gotland
gotland

Idyllen!

gotland

Ser ni all Vallmo??

gotland