Mysig hemmasöndag

Home, sweet home! Min nya favoritdag att komma hem på är definitivt lördagar. Dels för att otroligt få reser på lördagskvällar, men också för att den sociala lagen säger att söndagar är mysdagar. Passar mig perfekt efter en intensiv resa!

Read More
Resedagboken: Första dagen i Riga, Lettland

Hej min friends! How u doin’ från Riga! Jag är så otroligt trött, men har ändå haft en bra dag. Att flyga från Stockholm är så otroligt smidigt, det kändes knappt som om vi hann lämna landet innan det var dags att landa igen. Som att flyga till Umeå, ungefär, fast åt andra hållet bara.

Read More
En mysig tröja för ruggiga höstdagar

Jag är redigt färdig med allt vad höst och vinter heter nu. Är så förvirrad över dagarna, tror att det är kväll när klockan är två och tappar all lust till att göra någonting alls så fort det blir mörkt ute. Utomhus är allt bara grått nu, det är blött och kallt. Usch, tycker verkligen inte om dessa månader. Men, som tur är har jag en Rigaresa att se fram emot om två dagar, och en Portugalresa om exakt en månad!

Read More
En weekendresa till Kraków, Polen

När folk frågar efter bra ställen att resa till är det ett land som jag aldrig är sen med att rekommendera, nämligen Polen. Älskar detta land! Förra sommaren var jag på Polenturné - jag åkte tåg från Berlin, Tyskland till Warszawa, och stannade i både Poznan och Kraków däremellan. Föll pladask för den sistnämnda staden och vill därför dela med mig av den till er!

Read More
7 drömmiga resmål i Europa

Det finns nog inget jag har en sådan hatkärlek till som att sladda runt internet i sökandet efter reseinspiration. Jag blir ju aldrig så taggad till att ut och resa som när jag blir påmind om dessa underbara platser som finns, men det är fan få saker som får mig så irriterad.

Read More