4 underbara resor att göra världen över

Jag har gått och blivit hemmasjuk. Jo, ni vet, när man blir så trött på att bara vara hemma? Jag vill ut! Resa! Var som helst! Är just nu otroligt avundsjuk på alla de som är nere vid Medelhavet, men även de som glider runt i alla mysiga städer runt om i Sverige. Är helt medveten om att jag har några små och några större resor inplanerade under sommaren och hösten (tar ju med er runt om i Sverige denna sommar! Och Skottland till hösten!!), men för tillfället är jag väldigt Stockholmsbaserad och i startgroparna av en jobbhelg. Därför känns det inte mer än rätt att drömma mig bort den här dagen. Hörde jag bucket list-wibes?!

Backpacka Europa

Den klassiska! Jag har inte gjort det! Ja, jag har åkt tåg hit och dit vid olika tillfällen, jag tågluffade Polen förra året. Men den här typiska en-två månadersresa från norr till söder. Jag har mina absoluta drömställen att åka till, bland annat Balkanhalvön och de baltiska länderna. Och såklart Greklandsöarna och Italien, men det kanske är mer passande med båtluff respektive road trip. 

Nya Zeeland 

Min lillebror åkte till Nya Zeeland för ett tag sedan, kom hem och sa att det var typ det bästa stället han varit på. Jag bestämde mig där och då för att utnyttja chansen att kunna bo där. Det finns ett par länder som har working holiday visas, vilket betyder att man under ett års tid eller liknande kan bo och jobba i landet. Ett underbart visum som ungefär alla borde utnyttja. Men! Det gäller endast för de under trettio år, så vänta inte för länge! 

Indien

Ett så stort land som jag knappt vet något alls om, mer än att jag vill dit. Jag har en liten tanke som gror om att jag eventuellt skulle kunna åka dit i någon månad eller så i vinter, men vi får se! Hur som helst är det ett land jag verkligen vill besöka!

Portugal

Om du frågar min pojkvän så lär han nog svara att jag tjatar lite för mycket om Lissabon. Men jag vill ju åka! SÅ gärna! Det är liksom på spetsen av toppen på min lista över ställen jag vill till! Och ändå har jag inte planer på att åka dit?? Här känner jag att saker och ting måste förändras. Kanske jag kan åka i höst? Eller typ nu? Någon? 


Fler Europeiska drömresemål