Post födelsedagsinlägget

Vilken mysig födelsedag jag hade igår, då! Vaknade kanske vid åtta, halv nio. Käkade frukost med pannkakor och avokadomackor, kollade på nyhetsmorgon och njöt av början på en ledig dag. Med sol, dessutom!

FullSizeRender.jpg

När jag väl tagit ledigt under jul så var det som om luften gick ur mig lite, har varit så trött sedan dess! Och eftersom min dag skulle vara hundra procent det jag vill göra, utan måsten, så spenderade jag och Johan hela förmiddagen framför Tour de Ski. Vi gick inte ut förens solen var påväg ner.  

FullSizeRender.jpg

En prommis längst Kungsholmens Norr Mälarstrand. Bor ju asnära Kungsholmen, ändå har jag nästan aldrig varit där. Så fint dock! 

IMG_0050.JPG

På kvällen kom Alex över på middag och tårta. Just tårtan blev väldigt diskuterbar, och smakade på riktigt uteslutande socker. Gott.  

FullSizeRender.jpg

Är nöjd med min dag, och att vara 25. Nu sitter jag på tunnelbanan från ett möte, och ska möta upp min familj för en födislunch. Bakom mig äter någon en clementin, skojar inte så gott, va. 

Sophie ZetterbergComment