Jag fyller TJUGOFEM ÅR IDAG

Jag tänker casually, skamlöst ignorera att jag slutade förra året med ett vi hörs imorgon! och började detta med radiotystnad. För vet ni vad det är för dag idag?

(Jag tror jag sabbade det med rubriken, va)

Ni får en ledtråd:

IT MA BIRTHDAY

!!!

!!!!

Hela tjugofem jordsnurr! Jag blir yr. Satan, vad jag börjar bli gammal. Jag känner mig som nitton. Men samtidigt är jag fullt medveten om att jag i denna stund, och för resten av mitt liv, kommer vara närmare trettio än tjugo. Vet knappt in eller ut längre, är jag riktigt ocool om jag tycker det här är det största som hänt mig? Nä, men ok. Tjugofem år på jorden har gjort mig lite vuxen, tror jag. Känner mig upprymd över att få fylla såhär mycket, kanske kanske kan kassörerna sluta legga mig på huvudvärkstabletter nu. Känner mig euforisk att aldrig mer behöva betala en ung förare-kostnad på en hyrbil. Är svinledsen över att jag snart inte längre räknas som ungdom på SAS.

Kanske är jag inte så vuxen ändå.

Sammanfattat kan vi väl enas om att jag är glad, riktigt glad. Och nöjd, liksom. Jag har hört att tjugofem är topnotch, jag känner mig ändå på god väg till topnotch. Minus alla ungdomsbiljetter, den svider. Men det tar jag när tjugosexårskrisen knallar igång. Grattis till mig! Och även till min bästis! Ja! Jag delar födelsedag med min bästis, det är nästan ungefär som att ha en tvillingsyster och jag tar den. Tänk, att vi är tretton år still going strong. Vem hade kunnat tro det. Grattis till oss!

Bryr mig inte det mista om att bilderna är olika varma, det är min födelsedag!