Stockholms Stadsbibliotek

Idag har det snöat här i Stockholm, så sjukt mycket. Jag och Johan åkte in till stan vid halv ett, mötte upp Alex i Stadsbiblioteket. Jag hade tänkt mig en fotorunda i Vasastan, men avstyrde den direkt när jag satte min fot utanför biblioteket. Istället har jag kollat på skidor här hemma, stirrat ont på min lista över projekt jag hade velat ha klar inför helgen. Och så insåg jag att det var fredag idag, och att jag knappt märkt av veckan som gått eftersom den hänt medan jag suttit framför min dator - begravd i jobb. Det har varit en fullspäckad vecka, behöver en ledig stund. Den kan lika gärna få börja nu istället för om någon timme.

stockholm+stadsbibliotek

Har ni vart på stadsbiblioteket förut? Det har inte jag. Av utsidan att döma så var det långt från vad jag tänkt mig. Det runda rummet är finare i verkligheten än på bild, mina förhoppningar var på noll när vi klev in. Men det visade sig bli ganska så bra ändå.

DSCF5609.jpg

Hej på mig!

Jag har hört att Kungliga Biblioteket i Humlegården är finare, jag får se till att ta mig dit någon dag! Nu ska jag fönsterwebbshoppa. På senaste tiden har jag känt mig så ovän med kläder överlag - har bara rensat och rensat, men aldrig orkat leta efter något nytt. Så nu är min garderob ganska tom. Grejen är att jag velar så mycket i min stil, jag vet inte vad jag vill ha på mig. Orkar inte köpa bara för att köpa. Jag börjar bli illa tvungen att reka lite nu, tappar vardagsglädjen så fort jag ens gläntar på min garderobsdörr. Vill inte ha det så.

Fin fredag, hörni! Glöm inte På Spåret ikväll!

stockholms+stadsbibliotek