I min mobil

Jag har sådan OTROLIGT trög hjärna, ni förstår inte. Jag har fått vittring om en ledig helg, något som inte riktigt är min standard pga min sätt att planera, leva mitt liv. Ni vet. Det vanliga. Skriver och skriver, så raderar jag igen. Tycker allt är irrelevant eller dåligt, jag undrar faktiskt varför. Till och med nu, världens mest irrelevanta inlägg till allt, och jag suddar suddar suddar.

Ska vi se vad som finns på min mobil istället?

Har jag sagt att vi blivit med hemmakontor?? Ordet kontor är en överdrift dock - det är mer att jag och Johan offrat vårt kök för att få plats med skrivbord. Det har blivit min favoritplats i hela lägenheten, så jag är nöjd.

Att bero på lägenheten, ni har ju inte sett så mycket. Såhär mysig är den i alla fall på morgonen när jag går upp. Men alltså, kan ni diagnostisera mig eller: jag LEVER för dessa morgnar, önskar de kunde sluta bli ljusare. Samtidigt följer jag slaviskt min dagsljusapp som varje dag visar solens upp- och nedgång. Kollar på den mer än vad jag scrollar Instagram.

Vem är jag.

Ok, det här lever jag för. På riktigt. För övrigt bästa ställena att åka kommunalt på i Stockholm: Gröna linjen över Tranebergsbron och Alvik strand - Stora Essingen - Gröndal med Tvärbanan.

Var på Formex-mässan i fredags. Skrev då såhär och tog en bild:

Köpte en varm choklad i väntan, gjord på oboypulver vatten skummad mjölk. Ändå var den godare än innestans caféer där de stoltserar med ekologisk hundraprocentig kakao. Hatar när choklader är gjorda på kakao. 

Här är ännu en skön morgon.

Ok här då.

1. Insp för jag vet inte vad men jag KUNDE INTE motstå att ta en screen grab.

2. Såg den här på Instagram, skickade den till Johan och sa here comes the bride.

Han sa att allt är sant på Instagram.

Så.

Och här är jag idag. Vill ju bara sätta frågetecken runt allt. Mest av allt kanske klädhögen bakom mig eller hur jag står.