Lever!

Jag lovar att jag lever! Arbetslever! Jobbar morgon som kväll, sover och drömmer om design. Rivstartade verkligen igång året på riktigt förra veckan. Satte ihop grunden till en ny webbsida som snart är klar, kan visa er då! Och så var jag på Formexmässan! Vuxet, va! Efteråt har jag suttit med näsan i Illustrator, matchat färgkoder och satt ihop designer till diverse kampanjer. Har fortfarande en riktigt, riktigt lång to do-list kvar med saker att göra, även då jag halverat den flera gånger om. Men! När den är avcheckad, eller åtminstone inte lika tidskrävande, så kan ni lita på att jag är back on track här med.

Nu låter det ju som att jag gnäller. Det är min naturliga jargong, även om jag inte har ett dugg problem med det. Tycker tvärtom att det är kul, jag tycker om mitt jobb. Speciellt när jag fått in mer formgivning, mixen av allt roligt hörni. Keeps me young.

Ska återgå till att eremita. Har tänkt att ta mig igenom två olika designer ikväll, och om jag hinner så vill jag även skriva ett och annat blogginlägg åt Sisters in Law. Ni läser väl?! Har tretton procent på mig tills jag måste lämna min högst diskutabla ligg/sittposition och sätta mig vid skrivbordet och jobba, ska plöja på nu! Ska vi säga att vi hörs igen på onsdag, kanske?

KRAM

Obs ej realtidsrepresentation av mitt befinnande. Har knut mitt på huvudet och en t-shirt jag haft sedan sjuan på mig. Waow waow.