En solig tisdagsförmiddag

I tisdags var det supervärder - superfint och superkallt. Både jag och Johan hade möte på varsitt håll under eftermiddagen, så vi åkte in till stan lite tidigare för att strosa runt Södermalm. Tänkte att det skulle vara så mysigt, det ska ju vara det när solen lyser. Hade ju inte kunnat ha mer fel, det! var! så! kallt!

Vi gick bort till Katarina Kyrka, jag har aldrig varit i det området förut. Kan hundra procent tänka mig att bo där i framtiden.

södermalm+katarina kyrka

Vidare för att spana in fler vinklar!

södermalm+katarina kryka
södermalm+katarina kryka
södermalm+katarina kryka

KONCENTRERAD.

södermalm+katarina kryka

Hej från mobilsidan!

södermalm+katarina kryka

Vi gick även ner till Fjällgatan för jag tycker utsikten där är utsökt. Eventuellt att jag håller ett hårt grepp om hur det såg ut innan Slussen var något mer än ett stort avgrundshål, men om man kikar åt andra hållet så är det ju väldigt fint!

södermalm+katarina

Här kände vi ett starkt nej till att vara ute mer. Vi båda var helt genomfrusna. Snabbt upp med mobilen för att hitta närmsta café med kaffe och varm choklad!

södermalm+fjällgatan

Vi hamnade på Greasy Spoon, som tydligen är the place för söndagsbrunsch. Vi var förbi där en helg, vi tillsammans med en kö av personer villiga att vänta fyrtiofem minuter för mat. Det var inte vi, så vi gick vidare. Fick dock prova nu! Och inte för att vara tråkig, men det var ganska överskattat. En helt ok avvotoast med en ganska god varm choklad. Jakten på mitt framtida stammishak fortsätter.

greasy spoon+södermalm