En måndag

Happy Monday!

Ungefär iallafall.

Jag har ju sedan länge blandat ihop veckodagarna, på gott och ont. Tycker inte måndagar suger, men tycker inte heller det är nervkittlande med fredagar längre. Åh, kommer ihåg när jag jobbade på särskolan i Katrineholm. Varje fredag slutade vi alla strax efter lunch, så härligt det var! De timmarna mellan att jag slutat, men ingen annan, var så sköna - komma hem, ta det lugnt, kika på en serie och äta mellis. Slippa stressa innan kvällen och allt vad de innebar drog igång. På den tiden var jag ju fortfarande ute och festade en del, haha så länge sedan nu.

Nu för tiden inviger jag varje fredag med att religiöst följa På Spåret, inte sällan är jag i säng vid tolv. Sedan går helgen åt att planera efter när skidorna går på TV.

Är. Så. Gammal.

Aja. I helgen var jag faktiskt en sväng på O’learys med Lydia.

Nu har jag suttit hela förmiddagen med min to do-list. Jag växlar idag mellan tre olika arbeten; Copy, layoutande och webbdesign. Det känns ju otroligt lyxigt, va. Så ser nästan hela min vecka ut. Oerhört nöjd med det. Ska skriva på den här bloggen också, imorgon får ni läsa om min bucket list! Until then, mina söta!

lissabon+reseblogg