Valsöndag

Hej och välkommen till min söndag! Streamar valvakan på TV4 Play, jobbar pö om pö. Jag har söndag i kroppen, att få saker gjort kommer inte naturligt idag. Klockan må vara över fem, men jag har knappt rest mig ur soffan. Så skönt. Solen skiner ute, det är runt tjugo grader fast det snart är mitten av september. Hur sjukt är inte det? Är så avundsjuk på länder som har det här vädret hela hösten. Nu njuter jag. Är så glad att jag kommer få ett break av kylan i december, jag ska nämligen äntligen få åka till Portugal. Alltså! Äntligen! Jag och Johan är där i två veckor strax innan jul. Vi landar i Lissabon i några dagar, och sedan ska vi försöka ta oss landet runt. Jag är så otroligt taggad! Det är nog det jag kommer behöva i vinter. En resa innan jul, och så kanske en varsin weekend i januari och februari. Men åtminstone så är det ju ganska nice att ha bytt Norrlandsvinter mot Stockholmsvinter. En gradskillnad på sådär tjugo pinnar. 

Igår var jag ju på Sthlm Street Food. Och hörni, jag var ju så redo för att verkligen dyka in i allt vad food trucks heter. Tills jag kom dit. Det var helt ok. Mycket mindre än vad jag tänkt mig. Beslutade mig för att leta upp ett nice thaiställe,  men när det enda jag hittade inte hade min favoriträtt gav jag upp och ställde mig i kö med Johan för en skön fläskfilépita. Fyrtio sköna minuter senare hade jag min mat i handen, den var helt ok. Så ja, matfestivalen kanske inte var just min matfestival den här gången. Men jag siktar på att göra revansch nästa tillfälle jag får! Det kan ju inte alltid vara en match made in heaven. 

Nu ska jag försöka få lite jobb gjort, har mycket att stå i under nästa vecka så det är lika bra att börja bocka av listan. Puss och kram! 

sthlm+food+festival