Sthlm Street Food

Hörni! Det är Matfestival på ingång i stan! Sthlm Street Food ställer upp i Kungsträdgården imorgon, lördag, med en hel del food trucks från hela Sverige. Att gå på matfestivaler är något av det bästa jag vet typ. För en som ofta bara tycker en eller två saker på restaurangernas menyer låter gott har här en hel del att välja på, hehe. Dessutom är det ultimata stället för när flera personer vill ha olika typer av mat. Älskar matfestivaler! Det är lite extra kul att Sthlm Street Food håller i Food truck SM också! 

Nu ska jag ta mig ner på stan för att (ÄNTLIGEN) hämta upp min kamera som varit inne på service i tre veckor. Har saknat den så mycket. Och så ska jag rösta. Har nog bestämt mig vad jag vill rösta på nu. Har velat mellan två olika partier, men så känns det inte superviktigt vilket av dem jag faktiskt röstar på, så länge det är en röst mot SD. Sjukt egentligen.

Hoppas ni får en fin fredag, och glöm inte att rösta!