Bröllopsfotografering i Paris

Det här må ju vara en av de mest spännande och konstigaste dagarna i mitt liv. Har ju stått modell för en av Frankrikes störta bröllopsfotografer. Hallå! Jag! Zanna, Kikki och jag gick upp tidigt i fredags morse, gjorde oss i ordning och var redo att starta dagen vid Eiffeltornet strax innan klockan åtta. Ybernervös mötte vi upp fotografen Pierre Atelier, och så spenderade vi hela förmiddagen med att strosa Paris runt, fota vid alla fina ställen. Så kul! Är så glad att jag fått chansen att göra detta. Absolut roligast är ju att alla inblandade verkar nöjda, skönt att inte göra någon besviken, haha. Guldstjärna till Kikki också, som tagit alla behind the scene's!

eiffel+tower+paris+france+resa

Var så otroligt stel och newbie när vi började, men här började jag bli varm i kläderna. Känner mig alltid så snygg i tyllkjolarna från Ellen Marie Bridal.

DSCF1598.jpg

Emil, vår andrefotograf för dagen, och härliga Zanna!

paris+frankrike+reseblogg

Det var SÅ många som fotade i förbifarten, smygfotade, och frågade om bild under denna morgon. Både kul, och obehagligt. Att bli smygfotad kändes ju sådär, lite irriterande nästan. Sedan var det även en som kom fram och ville ta bild med mig, och det var ju ändå lite gulligt på något vis, haha.

paris+frankrike+reseblogg

Vi var på ett ställe med underbar utsikt! Ska berätta mer om detta i ett senare inlägg!

paris+frankrike+reseblogg

Hej!

paris+frankrike+reseblogg

Sedan begav vi oss in mot stans byggnader igen. Mmmm. Kommer sakna alla fina hus.

paris+frankrike+reseblogg

Vårt sista stopp var Louvren och alla gamla byggnader runt om, med långa gångar och alléer. Så mäktigt!

paris+frankrike+reseblogg

En bild från Emil, han är verkligen grym!

paris+france+bridal

Efter en i jakt på lunch tog vi oss fram längst Paris gator, vi hamnade på ett lite mysigt ställe med världens sötaste hund. Han låg vid mitt ben hela tiden vi var där. Fick klappa honom hela tiden. Åh. Älskar ju hundar.

paris+frankrike+reseblogg

Och så avslutade vi med en härlig liten promenad runt Montmarte. Fick syn på denna söta restaurang, var tvungen att fota. Visst är den gullig??? Synd att jag var så trött, det fanns en massa från detta område jag hade velat visa. Får kanske bli en annan gång!

paris+frankrike+reseblogg