Mysiga caféer, trötta fotografier, solnedgång över Seine

Hej och hopppas ni har en skön fredagskväll! Jag är mer eller mindre återinstallerad i Stockholm, har spenderat både igår och idag åt att gå på möten och jobba ikapp diverse saker. Tagit tag i sånt som man brukar efter en resa, helt enkelt. Det är så skönt, hatar när jag inte känner att jag ligger i fas med mitt jobb och det är ju självfallet lite mer pussel med att få ihop det när man reser. Nu har jag fått något spännande överslag och har resan planerat ut början på nästa vecka, haha. Vilken party fredag, va. Men, ja, jag tänkte vrida tillbaka tiden till i lördags när det var Paris och sol och avslutningskväll. Let’s!

Det här är en trött Sophie som entrar dag tre av denna Frankrikeresa. Sjuk och lite sliten från gårdagen. Det här blev en sådan dag som spenderades med shopping och strosande. Tänkte det blir nog inte så mycket gående idag, kom upp i tjugo tusen steg denna dag med. Jag vet inte hur jag gör det, I just do, man. Men vi alla var nog lite halvsega, så vi tog oss en promenad genom Jardin des Tuileres (ja, jag googlade). Badade lite i solen.

paris+frankrike+reseblogg

Det blev lunch, det blev shopping, det blev nya skor. Vi gick bort till Marais, spanade på härliga caféer och popup stores. Exakt såhär önskar jag att det såg ut i Stockholm. Nånstans? Det var hela gatan lång! Är dödskär i ställen där fönster får agera dörrar och går att dra till sidan. Förstår ni?

paris+frankrike+reseblogg

Titta vilken uttiputtinuttibil.

paris+frankrike+reseblogg

Vi tar oss till kvällen, jag sa till Emil Ta kort på mig framför den här snygga dörren, och så ser jag totalt nersövd ut på alla. jag vill ändå påstå att jag kan se ok ut framför en kamera, men obviously inte när jag knappt kan hålla mig på benen. Men dörren! Den är ball.

paris+frankrike+reseblogg

Zanna kändes lite mer på!

paris+frankrike+reseblogg

Sen blev himlen så jävla jävla fin. Skojar typ inte ens när jag säger att jag bara ljusat upp dessa bilder, ett tag var himlen bara helt lilarosa.

paris+frankrike+reseblogg
paris+frankrike+reseblogg

Kärlek från mig till er, det här var sista dagen i Paris! Söndagen blev jobbdag, filmdag, packdag. På måndagen reste jag vidare till Norge, men det vet ni ju redan. Lovar dock att langa mina bästa tips på Paris snart! Samt ett om Bergen!

paris+frankrike+reseblogg