Paris moodboard

Hörni. Om fyra dagar åker ju jag till Paris! Det är knappt så jag förstått det själv, det blev bokat lite i sista minuten. Men så kul! Jag har varit där en gång förut, för ungefär fem år. Sommaren 2013! Då var jag en riktig rookie på allt som har med kameror att göra, så nu ser jag fram emot att få lite revansch på fotofronten. För vet ni, Paris! Är! Så! Fint! För det mesta är jag ganska easy med allt vad gäller förberedelser för att sedan bara gå ut och köra, men den här gången ville jag ändå försökta få till någon form av moodboard för vad jag vill få ut av Paris. Låter det rimligt? Jag vet inte. Gjorde en ändå!

Vita bakgrunder och grönska är något jag är så inne på just nu. Mycket gråskala och nedtonade färger, mmm ja. Sen är jag ju även en riktig sucker för pastelliga foton, det lär nog slinka med några sådana också, men på senaste tiden har jag velat up my game och utmana mig själv lite. Alla bilder från min moodboard har jag pinterestat fram, skulle du vilja se hela min Parismapp så hittar du den här!

paris+moodboard+frankrike