Höstförändringar

Övergången mellan sommar och höst är i full gång nu. Det har regnat en hel del de senaste dagarna. Eller så har jag glömt vad som är mycket regn för Sverige. Jag har trehundra saker att göra, tycker det är kul. Innan jag tog ett oplanerat uppehåll lovade jag en update på hur mitt liv kommer att bli under de nästkommande månaderna. Jag vet faktiskt inte riktigt än, allt jag vet är att det kommer bli förändringar. Bra förändringar hörni, det är nog nu det händer. 

Jag har sagt upp mig från mitt jobb. Av många anledningar. De två främsta är att jag: Ett. Inte trivs och därför endast gått och haft ångest, varit stressad över mina jobbpass. Det blev så tydligt när jag gick på semester och blev av med det tunga hjärtat. Två. Jag vill satsa på min karriär inom den branschen som jag faktiskt vill vara i. Dessa två i kombination och det tog inte lång tid för mig att inse vad jag borde göra. Jag har fyra pass kvar att jobba, sen är jag hundra procent frilansare. Och jobbsökande. Hit me up om ni behöver en mediatjej. 

Så för tillfället gör jag ganska mycket frilansjobb. Det rullar på och jag är nöjd. Har att göra liksom. Gillar också att det ger mig lite krut till att vara kreativ för min egen skull. Vill dock hitta tillbaka till att bara göra utan att tänka, men det kommer väl. 

regn+stockholm+kungsholmen