Drönarbilder över Katrineholm

Jag är hemma i mitt lilla Katrineholm för några dagar. Tog tåget ner i tisdags, fastnade i grannstaden Flen och fick bli hämtad av mamma. Tur att hon finns när SJ inte kör mig dit jag vill! Sen dess har dagarna bara rullat på, nu är jag inne på mina sista sju dagars ledighet men det känns helt okej ändå. Jag tror det är augustieffekten; sommaren börjar ta slut och hösten kommer med nya krafter och en härlig omstart. Jag känner mig i alla fall mer än redo för att ta tag i allt vad denna årstid har att ge! 

Nåt jag njuter lite extra av när jag är hemma här är tillgång till bil. Speciellt nice är det när kvällarna är så otroligt fina och det bara är att åka ut i skogen på nolltid. Så är det inte riktigt i Stockholm, även om Stockholm bjuder på ganska bra sommarkvällar med. Men det är ju skönt med lite miljöbyte! Jag fick med min drönare, så naturligtvis var jag tvungen att skicka upp den. Är så otroligt nybörjare på att flyga drönare och är lite nervös varje gång det är dags. En lärande process! 

katrineholm+drönare+dji+mavic