Pizza in the park

Hur man gör en bra sommarkväll ännu lite bättre: Kvällsmat utomhus. Jag och Johan åkte bort till Gärdet för att fota och filma lite, men istället slutade det med en varsin pizza i gräset och en promenad genom Östermalm. Så otroligt skön kväll. Älskar Stockholm, men på senaste tiden har det blivit väldigt lite njuta och ganska mycket fokus på vad i helvete jag gör med livet. Sånt är jobbigt och lite ångestfyllt, men helt klart nödvändigt. Men så är det även skönt att kunna koppla bort allt och bara ta del av den svenska sommaren, det är ju faktiskt också väldigt, väldigt viktigt. 

// How to make a good summer evening even better: Dinner outside. Me and Johan made our way to the neighborhood Gärdet for some  camera action, but instead, we ended up with some pizzas in the park and a walk through Östermalm. Such a nice evening. I love Stockholm, however, the last few weeks it's been a bit more what the hell am I doing with my life, rather than enjoying it. And that takes a lot of energy, even though it's absolutely necessary. Therefore, it's very nice when I'm able to disconnect for a while and just take in this beautiful and joyful season that is the Swedish summer. That is, too, ever so important.

Min jumpsuit kommer från nelly.com, känns exakt som att ha på sig en pyjamas. Perfekt!

// My jumpsuit is from nelly.com. There's a fine line between this and a pyjamas. It's perfect! 

Mitt i allt fick vi sällskap av ett gäng hästar. Ändå nåt jag kanske inte var beredd på. Hehe.

// In the middle of everything, some horses made us company. That's something I did not predict at the beginning of out picnic, haha.