En fotograferingsmåndag och semestervecka

En veckas semester.

Inte helt och hållet. En helg av intensivt jobb och diverse pysslande med annat i veckan som varit. Men semester från mitt dagsjobb, från att åka i en svettig buss mellan Alvik och Bällsta. Så tog jag även en paus från alla måsten, och kreativiteten tog en paus från mig. Jag har haft en ledig vecka; min mamma har varit här i några dagar, jag har legat på soffan och sträckkollat Modern Family, flytt värmen i min svala lägenhet. 

I måndags mötte jag upp min vän Zanna för en fotografering. Då och då står jag modell när det vankas stylade bröllopsfotograferingar som hon anordnar, vilket är så kul! Vi möttes upp i Kungsträdgården där det var full färd med att ställa upp världens mest instagramvänliga fotomiljö. Jag visar er bilderna när de är ute!

Efteråt åt vi tapasmiddag på Cavabaren, ett ställe jag verkligen kan rekommendera! Namnen på det jag åt finns inte kvar i min minnesbank, men att det smakade mums är det ingen tvekan om.