I'm looking forward to...

vacation

Ni hörde rätt! På söndag går jag på semester. Med den eviga sommaren som härjar med sin hetta blir jag så otroligt trött och hängig, det ska bli skönt att inte behöva åka till jobbet var och varannan dag. Dessutom har jag lite roliga saker inplanerade för de kommande veckorna!

// You heard me! On Sunday I'm starting my summer holidays. With the eternal heat going on right now, I'm feeling more tired for each day that goes by. I'll be a nice break not having to go to work every day. Also, I have I few things to look forward to during the upcoming weeks! 

Abisko

Jag ska vandra!!! Till alla er som känner mig och nu rynkar pannan: nej, jag tror inte riktigt på mig själv heller när det kommer till att gå upp för berg. Dock tänker jag att det är värt ett försök. Om drygt en vecka åker vi upp till Norrland, nåt jag verkligen ser fram emot, om sanningen ska fram är jag lite ledsen att jag inte fått ens en gnutta norrlandssommar i år. Men nu så! 

// I'm going hiking!!! To all of you who know me: No, I do not see myself wandering around in the mountains, ether. But I think it's worth a shot, at least. In about a weeks time, we're heading up north, something I'm really looking forward to. Truth be told, I'm a little bit sad about not having been to Norrland this summer yet. But that's about to change! 

holiday at home

Jag ska hem till mina föräldrar och min hemstad för ett par dagar under den evigt omtalade Katrineholmsveckan. Jag har en sån bra relation till Katrineholm nu för tiden, tillskillnad från när jag bodde där. Det är skönt att komma hem, och jag kan uppskatta staden då och då. Några småstadsmänniskor som håller med? Alla? Misstänkte väl det. Lite extra kul är det ju också att åka hem under veckan då allt händer, få se torget fyllas med folk och härja runt i öltältet. 

// I'm visiting my parents and my home town during the every so talked about Katrineholmsveckan. It's basically a week of fun and lots of people. Everyone's finding their way our of their houses! I'm very pleased with being able to go home during the week of happenings and beer tents.

August

Hört att värmen lägger sig då. Kan det bara bli höst snart? Typ? Nej, förlåt. Jag ser dock fram emot lite mer rimlig värme, samt att augusti är lika med omstart. Det passar mig alldeles utmärkt.

// I've heard the heat usually wears off at around august. Can it be fall now, please? Ok, I'm sorry, but at least I'm excited for when we get our typical Swedish summer back, with normal degrees and a bit of rain here and there. Maybe in August? Also, August equals a restart for everything, and that's always something to look forward to.