Sista dagarna på Irland

Jag har de sista dagarna på Irland kvar, de kommer här!

Måste få börja med att säga: De tre-fyra sista dagarna innan vi åkte hem var vi ganska trötta. Det hade blivit mycket tid i bilen, vi hade ont i fötterna. Det är inte alltid en dröm att resa, det kan också vara påfrestande och jobbigt. Det är tufft att mer eller mindre bo i bilen, att sova i olika städer varje natt. Så ja, vi var lite oinspirerade av att åka sista biten. Vi börjar i alla fall utanför Killarney, vid ett ställe som heter Dunloe's Gap. Tanken var att vi skulle hela vägen dit, men det gick inte att köra bil så vi gick bara en liten bit. Det var fint, det med, dock.

Kolla vilka sköna! Klättrande getter, eventuellt att vi stod lite för länge och kollade på dem för att det ska vara normalt. Men, de var ju söta!

Dunloes+Gap+Ireland

Innan vi spenderade två nätter i Dublin åkte vi upp i bergen en sista gång, till det som kallas Guinness Lake. Och det känns som att jag sagt detta till varje berg i hela Irland nu, men vad fint det var!!! En massa berg, och så en liten sjö mitt i allt.

Guinness+Lake+ireland

Allt som allt hade vi en riktigt mysig resa, Irland slog mig med häpnad. Min bild av landet var "lite berg och sånt", men jag hade ingen aning om att det var så fint!!!! Ska jag välja mina top faves så är det ju ungefär hela norra delen av ön. Speciellt Slieve League Cliffs var en höjdpunkt (hehe). Men också alla små städer och byar vi åkte igenom, så mysiga. Avslutar den här serien av inlägg med en liten film som Johan klippt ihop. Får ju rysningar av den!