Clonakilty, Ireland

Så. Hej och välkommen tillbaka till Irland! Idag tar jag med er till Clonakilty i södra delen av ön. En liten stad på ungefär fyratusen invånare som blev vårt lunchstopp påväg från Kinsale. Också en liten stad jag blev lite småkär i. Och med all rätt, kolla så mysig!

Grejen med Irlands småstäder är ju helt klart alla färgglada hus. Längst vägarna körde vi igenom många små samhällen, alla med det ena gröna huset efter det andra blå. På vissa ställen var det inte ett tegelhus så långt ögat nådde. I detta land är det helt klart ett-noll till småstäderna, utseendemässigt hade Belfast och Dublin inte en chans.

Hade aldrig i livet kunnat tänka mig att Irland skulle se ut såhär!

Hej hallå, hjärtat!

Mycket nöjd med tillvaron här va.

Jag menar kolla in detta! Älskar den här typen av grafisk profil! Pastellfärger, söta namn, gullikoner!

Vill du läsa om hela min Irlandsresa? Alla inlägg finns här