Dingle Peninsula, Ireland

Hej! Välkomna till min torsdag! Vid det här laget har vi hunnit ner till mitten av Irland, och kör på morgonen från Galwick ner mot Limerick. Det blev en ganska lugn dag. Eftersom vi bodde rätt nära Black Head åkte vi dit först, men att spana in några stenar och en halvdan fyr är ungefär som det låter: ganska tråkigt. Här är den iallafall, ifall ni vill se den!

Dock är vägen en äkta Irlandsväg - kringelikrokig, trång och längst kusten. Så vi gjorde det bästa av situationen och tog fram drönaren. Varje gång vi tar fram den måste vi alltid kalibrera, vi är ju aldrig på samma ställe två gånger. Då blir det så tydligen. Jag kan ingenting om sånt, första och enda gången jag försökte styra den panikskrattade jag tills Johan tog över igen. Det blev inget instamaterial av den flygningen, om vi säger så.

IMG_2577.jpg

Efter hundra timmar, tretusen mil och ett stopp i Limerick var vi äntligen framme på Dingle Peninsula.

Vill ni veta en kul sak förresten? Vi stannade ju för lunch på ett gulligt litet café i utkanten av Limerick, tanken var ju att vi skulle redigera bilder så vi blev sittandes ett tag. Åt vår lunch, jobbade bort lite bilder. Spellistan spelades om tre gånger. Vi satt där så länge att vi tillslut gick utan att komma ihåg att betala. Kom på detta väldigt många mil efteråt:) Stay in school, kids.

Men hur som! I Dingle börjar en scenic route som vi följde en bit. Men ska jag vara ärlig var nog det mest exalterande fåren som vallades framför ögonen på oss. Så söta! Jag kan tänka mig att Slieve League Cliffs har satt ribban ganska högt vad gäller fotogeniska naturspots.

Men visst ska jag erkänna att det var fint ändå. En liten halvö mitt i Atlanten blir sällan något annat.