Kinsale, Ireland

Det märks på oss att vi kört Irland runt på en vecka. Vi kom fram till Dublin igår kväll, vid halv åtta hade vi färdiggjorda pizzor i ugnen, pyjamas på och ögonen fastklistrade på varsin dator. Nu är klockan nio och vi har inte rört oss ur sängen, fast vi planerar att åka vidare om en timme. De senaste dagarna har vi kört fler mil än vi brukar, så jag antar att det inte är konstigt att vi är trötta.

Men nog om det! Jag tänkte fortsätta dela med mig av våra dagar som vart. I förrgår körde vi förbi Kinsale, en väldigt liten stad med väldigt stor turism. Vi lyckades pricka in den soligaste helgdagen, vilket även alla andra i Irland gjorde. Dock var det väldigt fint, staden ligger precis vid vattnet och hela centrum består av hus i olika, starka färger. Dock tycker jag själv att det är mer värt att dra sig lite utanför centrum. Som alltid med turiststäder. Det var faktiskt precis lika fina kvarter utanför stadskärnan.

Det var matfestival den lördagen, alla caféer flyttade ut sina bakverk till trottoaren, en mamma hjälpte hennes dotter sälja lemonad. På kullerstensgator sprang det runt personer på styltor.

Här och var fanns det små tvärgator som låg lugna mitt i folkfesten. En andningspaus att gå in på dessa.

Kolla färgerna!!!!

Bestämde mig den morgonen för att ha blommor i håret, så jag kunde matcha lite med våren och färgerna. Vilken jävla härlig dag!