Slieve League Cliffs, Nordirland

Det är nästan läskigt hur snabbt vi kommer in i att köra på fel sida av vägen. På mornarna får vi fortfarande tänka till innan vi tar oss ut på vägarna, men sedan tar vi vänstersvängar som om de vore högersvängar, kör om utan att vara nervösa, sträcker oss efter växelspaken med vänsterhanden.

Igår var vi uppe vid Sleve League Cliffs. Och jag lovar att ni ska få se så många bilder härifrån! När jag kommer hem till Sverige, och efter jag betat av allt jobb som väntar, ska jag låsa in mig vid min dator och redigera allt. Just nu får ni se några stycken för jag bara måste visa hur fint det var där! Alltså helt orimligt fint!!! Jag sa till Johan att detta nog är det sjukaste stället jag vart på. Han höll med. Dessa klippor är alltså Europas högsta havsklippor, och hörni, de är höga.

Det jag gillade mest var dock hur icke-turistattraktion detta var. Som jag förstår det så är det otroligt många som besöker det här stället, men ändå så står det fritt utan staket och plastfönster. Det var så sjukt vackert.

För att komma till Slieve League så krävs nästan bil, och det är en bra bit att köra. Men det går att köra hela vägen upp till klipporna. Sen kan man om man vill hikea upp en bit till, vilket jag verkligen rekommenderar! Det finns trappor nästan hela vägen upp, så det är mer en promenad än hike. En promenad sjuhundra meter över havet, bredvid havet.

Nu är vi i Limerick och ska snart köra vidare mot Killarney, imorgon ska vi besöka nationalparken som ligger där! Satan så jag har blivit naturfrälst av Irland. Men hur kan man inte bli det när det ser ut som det gör? Vi har en vecka kvar här, gissa vem som kommer njuta till max!