En onsdag i Katrineholm

Men hej! Jag sitter på ett tåg, för andra gången idag. En snabb visit i Katrineholm för mammas födelsedag, det är vad jag har haft för mig idag. Det, och att varva jobb med Illustrator. Jag känner allt illustrationslusten komma krypandes i fingrarna, äntligen! Jag tog snabbtåget ner imorse, men när tågvärden ropade ut Katrineholm som nästa stopp hade jag inte haft nåt emot de där extra tjugo minuterna, var ju helt uppe i min bild! När mamma var hos frisören kunde jag inte låta bli att bryta jobb med att illustrera då och då. 

FullSizeRender.jpg

Min vy för dagen. Älskar att 1. kunna jobba likväl hos mamma som nån annanstans, och 2. man får helt otroligt mycket gjort när man går upp sju på morgonen?? Det är som om dagen går långsammare? Revolutionerande. Hehe. 

FullSizeRender.jpg

Hann med att skapa en tårta för dagen också! Den här kreationen speglar typ hela min barndom, jag insåg knappt att jag kunde en annan tårta när jag var yngre. 

IMG_6658.JPG

Och såhär blev min illustration! Är så nöjd! Tycker snögubben ser ut som en härlig kompis, gosig. Har varit otroligt trött på flat design, den design jag oftast håller mig till, men inte nog trött för att leta efter sätt att utvecklas på. Tog steget över i texturland idag, lycka! Får knöla in tid till att utforska vidare i Portugal, jag åker ju imorgon!!! 

IMG_6654.JPG