Fyra youtubers att följa under vlogmas

Jag fortsätter min jakt på julkänslan! Den har ännu inte funnit sin väg till mig, mest troligt eftersom jag inte ens fattar att det idag är tjugo dagar till jul? Det känns så långt bort! Ska ju till Madeira nästa vecka! Tjugo grader och sol! Kan inte vara jul veckan efter det. Men, med det sagt så är det här min absolut sista jobbdag innan jul där jag sitter i mitt hemmakontor. Jag försöker febrilt jobba in så mycket som det bara går, innan hela ögongloben rinner bort.

Riktigt så illa är det nog inte. Men jag är trött, och för att kunna hålla koncentrationen igång varvar jag mina jobbpass med vlogmas. Eventuellt det bästa som hänt Youtube. Ska tipsa er om mina favoriter!

Zoe Sugg

Tror inte nån har missat vem det här är, men om så är fallet: kolla bara. Min absoluta favoritvloggare när jag inte orkar tänka, det är liksom inga flashiga övergångar eller inrepade skämt - bara en enkel liten vlog om dagen, så skönt!

Allana Davison

Beautyvloggare, världens roligaste människa. Kan skratta högt åt hennes videos. Hon har en bra mix av snygga sminkningar och follow me around’s. Bästa blandningen!

Rose & Rosie

Ett par som totalt saknar filter, vilket gör deras vloggar så jävla roliga. Älskar deras videos när de bara sitter och snackar, men under julen gör de även en video om dagen. Definitivt rätt val för den som behöver muntras upp lite!

Alice Thorpe

En bubblare! Obs att hon inte publicerar vloggar dagligen, men en i veckan! Hon pratar mycket om grafisk formgivning och hur hon jobbar som frilansare. Intressant för den som är i samma spår!