Best nine of Instagram 2018

2018 var året då jag föll lite för Instagram. Jag har tyckt det varit förbannat kul, men också otroligt frustrerande. Att det är en plattform för mig känns givet, men det är ju också en plattform där man väldigt lätt tappar sig själv. Som vi alla vet. Jag har sneglat lite för mycket på vad andra gör, hur de tar bilder, än vad som kanske är hälsosamt för min kreativitet. Tanken med Instagram för mig är att hitta min stil i foto och jag kan allt se den skulpteras, bland annat, med hjälp av detta sociala medie. Kul!

Min första tanke var att visa mina nio mest gillade bilder, men så tänkte jag att nä, det känns hundra gånger roligare att få ta fram de nio bilder jag gillar bäst. Så det kör jag på idag! En liten recap av mitt Instagram-år.

Januari, 26

Jag och Johan var på besök hos Alex i Stockholm. Det var då vi bodde i Norrland, då vi trodde att vi skulle bo kvar vintern ut. Så blev det icke, som ni vet. Hur som, här var vi på en av många fotorundor i stan. Älskar Gröna Lund på bild.

stockholm+gröna+lund

April, 22

Irland. Vi fick stanna bilen för att släppa förbi fåren som stod precis överallt. Det är väl mer charmen i den här bilden som tilltalar mig, än själva fotot i sig. Det får gå, det med!

irland+roadtrip

Maj, 2

Jag kom hem från Irland precis i tid för att se Kungsträdgården klädd i rosa blomster. Åh! Det här är en av mina absolut mest gillade bilder på Instagram, förövrigt. Tycker den är underbar, har den som skrivbordsbakgrund.

stockholm+körsbärsträd+kungsträdgården

Maj, 24

Nämen, en till bild på Gröna Lund. Fan, jag älskar den här bilden. Tycker färgerna är så svinigt fina, mmmm. Solnedgångar, va.

gröna+lund+solnedgång+stockholm

Juni, 13

Samma sak med denna! Från min visit i Smögen. Gillar allt med det här fotot, men kanske mest hur dramatiska molnen är samtidigt som de är helt puderrosa och mjuka.

smögen+västkusten+sverige

Augusti, 9

I slutet av sommaren åkte jag hem till Katrineholm, där jag och mamma tog oss en tur med drönaren. Ok, så jag har en förkärlek till landskapsfotografi kanske. Och den här typen av färgpaletter med krossad svärta.

drönare+sörmland+katrineholm

September, 24

När det fortfarande var sensommar i slutet av september fick jag ett ryck och gick Stockholm runt typ. Tog med min kamera, hittade tillbaka till min fotostil efter en stunds irrande. Det kändes skönt, minns att jag var riktigt nöjd med den här.

södermalm+stockholm+långholmen

December, 7

För de två sista bilderna tar vi oss till Lissabon! Den första är från området Alfama, och det kan vara en av mina absoluta favoriter från den här sammanfattningen. Vad tycker ni?

lissabon+alfama

December, 9

Det finns en chans att jag gillar det här fotot pga motivet. Hehe. Men så är det ju min favvisstil när det kommer till redigering, vilket hjälper en del. Oklart om jag känner så starkt för bilden som oredigerad. En bra bild att avsluta med, i alla fall!

lissabon+esterla+to do