Månadens utmaning

Jag har utmanat mig själv den här månaden. Illustrera mera. Möjligtvis det absolut dummaste jag kommit på, med tanke på att jag knappt en kommer vara hemma i december. Men, har jag nånsin gjort ett smart, genom tänkt val när det kommer till såna här saker? Nä. Jag är osäker på hur strikt jag kommer att vara, tanken är att jag ska kunna hitta tillbaka till att bara göra för sakens skull, för att det är ett skönt sätt att slappna av på. Sedan jag började jobba som designer har det skiftat lite, det blir ju så, när en hobby blir ett jobb med förväntningar och kriterier och press. Kan, till exempel, inte undgå att tänka hur det här kommer utveckla mig som formgivare i samma stund som jag skriver att det ska vara en rolig, avslappnade grej.

Vi får se hur det blir. Mitt mål är en bild varje kväll, och de kommer gå upp på in designinstagram. Back from the dead! Använde det kontot så mycket under förra vintern, så mysigt det är att se alla gamla illustrationer jag gjorde då. Sen stannade det upp i våras, det går inte att driva ett designkonto om man inte designar något. Så blev det. Kanske att det ändras nu. Vore kul om ni ville följa med och heja på mig!

Här har vi de två första dagarna! So far, so good.

christmas+print+quote
december+print+advent