En decemberdag

Hej och välkommen december! Var så oförberedd på denna månad, har liksom räknat ner lite att november ska ta slut, men nånstans där tog det liksom slut. Ser adventskalendrar på Instagram stories och blir förvånad. Haha. Men nu är den här i alla fall! Månaden då allt händer, typ.

Det blir en livlig månad, om fem dagar åker jag till Portugal! Bara en sån sak, jag är borta i två veckor och åker nästan direkt till Katrineholm för jul efter det. Är hemma sammanlagt en vecka av hela månaden, tror jag. Dagarna som kommer kommer gå mycket till att jobba, förbereda, planera. Kanske julmysa lite också, om vädret är allt förutom regn imorgon ska vi nog ta oss ut på julmarknad imorgon, jag och Johan. Vi var på Östermalm igår, och hela Biblioteksgatan är så otroligt mysigt pyntad! Vill ha mer sånt innan jag åker iväg.

Ska mysa ner mig rejält här i soffan nu, skidor är på tv och efter det säsongspremiären av På spåret! Som jag längtat, och ändå glömde jag totalt bort att det började igår! Tur för mig idag!

biblioteksgatan stockholm