En dagstur till Vaxholm

Vinterdagar med frost och sol - de är här! Åtminstone så var de här i helgen, och det var jag inte sen med att ta vara på! Idag har jag och Johan vart ut till Vaxholm, ett smultronställe på sommaren. En något tommare stad såhär års. Men ingen av oss hade varit där, och när vi skulle dit förra gången blev det aldrig av. Så vi åkte idag istället!

vaxholm

Förstår varför det är så poppis på sommaren, det är fint! Och riktigt svinkallt på vintern, mycket kallare än här i Stockholm. Vi strosade en stund runt centrum, spanade in fästningen på håll och åt en mysig lunch på Hamnkrogen. All in all, en så mysig söndag! Det var precis vad jag behövde, lite lugn. Sista veckan av November är här, och så är även min sista vecka hemma. I och med Portugal, mammas födelsedag, jul och nyår kommer jag knappt vara hemma förens det nya året(!).

vaxholm

Jag har, med andra ord, lite att stå i dessa kommande dagar. Men det kommer gå bra! Försöker vrida om mina rutiner rejält nu, det behövs för att jag ska kunna styra mitt disciplin bättre, och vill ha det i ordning tills januari är här. Det är bara att köra på!

vaxholm
vaxholm
vaxholm
vaxholm