Sisters in Law Magazine

Alltså nä, hörni. Så trött jag är! November har slagit till ordentligt, på ett sätt en spännande upplevelse för jag har aldrig upplevt det här med d-vitaminbrist. Det känns så orimligt för mig att man kan bli trött av att solen inte tittar fram då och då, men vad gör man? Tror iallafall det är såhär det ligger till, antingen det eller järnbrist. Har beställt hem både och, förhoppningsvis hjälper det! Om inte annat så åker jag ju till Portugal om två veckor!! Kul!!!

Men, vet ni vad! Jag var ju i Paris för ett tag sedan, och nu har de bilderna kommit ut i tryck! Sisters in Law släpper varannan månad supersnygga magasin, och den här gången är jag med. Så kul! Fick hem månadens nummer häromdagen och tänkte visa er en liten sneak peak.

sisters in law+magazine

Några av mina absolute favoritbilder från den här fotograferingen finns med. Måste ju säga att det känns lite konstigt att tänka på hur bröllopsfotografer, koordinatorer, experter, brudar också ser mina bilder. Shit va, det har inte riktigt slagit mig tidigare.

sisters in law+magazine

Självklart finns det en massa mer inspiration och härliga bilder i det här extra tjocka numret, bland annat ett från de svenska fjällen som är helt underbara. Är det så att ni vill kika själva finns Sisters in Law Magazine att plocka upp här!

sisters in law+magazine