Pappas födelsedag

God morgon! Idag vaknade jag upp i Katrineholm, i mitt lilla tonårsrum hemma hos pappa. Tog tåget igår från Stockholm när solens sista strålar brände bakom västerbron, inte långt efter att klockan slagit tre. Det blir så jävla mörkt nu, hörni. På så sätt längtar jag så mycket tills det är dags för Portugal, jag längtar efter medeltemperaturer och en glimt av solen. Det är så oklart hur jag år efter år tar mig igenom de svenska vintrarna, hur överlevde jag två år i Norrland?!

Sol eller inte, idag fyller min pappa år! Min fina pappa, 49 barre. Får jag vara ärlig och erkänna att jag blev lite förvånad över att han inte är äldre…? Haha, senaste åren känns det som om jag åldrats så snabbt att alla andra borde vara några år äldre, de med. Ålder va. Men ja, så mysigt med födelsedag! Älskar födelsedagar, ibland mer än själva födelsebarnet, speciellt när jag får vara med och fixa. Har hand om tårtan idag!

Nu ska jag börja göra mig i ordning, äta frukost och sedan bege mig mot min mamma för en fika!