Mina dagar i Katrineholm

Om det är nåt jag börjat uppskatta mer nu när jag blivit äldre så är det verkligen dessa släktträffar som blir vid födelsedagar och högtider. Jag har alltid tyckt det varit ganska så kul, men senaste åren har jag verkligen njutit av att någon fyller år. Det är nog dels för att jag själv är äldre, och liksom vuxen på samma sätt som min vuxna släkt, men också för att vi inte träffas lika ofta sedan jag flyttade från Katrineholm. Uppskattar liksom sällskapet på ett annat sätt än när jag var yngre, kan ha vettigare konversationer. Så kul att få känna att man, på nåt sätt, landar lite i sig själv och sitt sätt att vara!

I veckan var det pappas tur att bli äldre, så vi bjöd in en liten skara av släkten på middag och tårta. Mysigt!

DSCF2651.jpg

Fick äran att göra tårta, kan inte göra nåt tydligen utan att gå lite over board:)

I torsdags vaknade jag och lyckades skymta en gnutta sol innan den försvann igen. När ska denna gråa vardag gå över till krispiga vinterdagar i sol?

Följde med mamma ut till en handelsträdgård, och det var så juligt! Längtar tills då alla börjar julpynta, tycker det är så mysigt med alla ljusstakar i fönstren och ljusdekorationer som sätts upp i stan. Lär väl missa det eftersom jag är i Portugal hela december, men det är väl inte så pjåkigt det heller. Hehe.