Ny design på hemsidan!

Idag är jag allt en glad själ! Blev så otroligt trött på min hemsida igår kväll att jag sen dess har jobbat nästan nonstop med att designa om den. Och jag tror allt att jag har lyckats! Den känns precis så som jag vill ha den; en bra färgpalett, stilren men med mysiga detaljer, enkel att navigera. Dessutom är det så skönt att jag, som ändå titulerar mig som webbdesigner, äntligen har en sida jag kan vara stolt över. Det handlar ju om att representera sig själv, och det har jag inte riktigt gjort fram tills nu. Hemsidan har ju sett fine ut, men inget som jag stoltserar med när jag söker jobb. Men nu så!

Det är fortfarande lite småsaker som ska fixas till; jag vill ha en ny header och eventuellt att jag fyller på min portfolio. Bloggen är ändå sig lik, men ta gärna en rundtur på de andra sidorna där förändringen är lite större. Men ja, kul hörni! Nu är vi på g känner jag. En ny fasad, lite idéer jag vill förverkliga poppar upp i huvudet. Och, OCH!, jag har hittat mitt ro i att illustrera igen. Slutade för typ ett halvår, satte sådan onödig press på mig själv och tänkte att jag nästan var tvungen till att skapa och vara kreativ. Så ska det inte bli den här gången, Illustrator ska bli min frizon.

halloween print