Söndagsjobb och Ekeröhäng

Hej på er alla fina Hur mår ni? Jag halvligger i soffan och ska precis ta tag i lite söndagsjobb. Måndag-onsdag är fulla med deadlines så jag tänkte ge mig själv en liten tjuvstart för att minska stressen för de kommande dagarna. Gillar ju att smått dra igång den kommande veckan på söndagar, så idag är mina planer att skriva några blogginlägg för Sisters in Law (ni läser väl??) och börja layouta en mockup för en webbsida. Vill också hinna med att trixa lite i bloggen, och självklart ta mig ut i det fina vädret vi har i Stockholm idag. Solen strålar!

Igår var min pappa på besök. Älskar att mina föräldrar kan hälsa på över en dag bara sådär, är så ovan med det efter mina år i både USA och Umeå. Tänk att jag bara träffade dem en gång under ett helt år när jag bodde i San Francisco?? Helt galet att föreställa sig nu när jag träffar dem vad känns som hela tiden, haha. Mysigt i alla fall! Pappa fick fixa min cykel som blåst ner och stukat sig, sedan åkte vi ut på Ekerö för att äta lunch. Vi hamnade på en italiensk restaurang, Cantina, som jag absolut kan rekommendera om vägarna bär förbi öarna i väst! Åt en kycklingpasta som smakade mums.

ekerö+restaurang+italiensk+cantina
ekerö+restaurang+cantina+italiensk