Höstpromenaden

God morgon! Måndag, va. Nyhetsmorgon är på tv, jag ligger nerbäddad under alla mina filtar i soffan och ska snart ta tag i dagen, typ. Men det är ju bara så sjukt mysigt med höstmorgnar; jag har tänt ljus, utomhus regnar det, eventuellt att en varm choklad snart står på bordet. Har längtat efter det här länge nu! När augusti började bli september var jag mer än redo för den här hösten, men det är ju inte förens nu som den faktiskt börjar komma på riktigt.

höst+stockholm

Igår var jag och Johan ute på en höstpromenad. Hur kallt var det inte då! Hittills har det funkat fint med en stickad tröja, men igår fick jag till och med premiära vantarna. Är helt ok med denna temperatur dock, speciellt när solen lyser. Men jag vet ju att Stockholm kan bjussa på riktigt regniga, slaskiga vintrar och det känns väl ändå sådär.

höst+stockholm

Njuter av det här! Titta så fint!

höst+löv+stockholm

Nu ska jag jobba på! Det svåraste för mig är att gå från morgon till dag, oftast sitter jag med datorn i soffan ett bra tag, haha. Kan bli så idag med. Hoppas ni får en fin måndag!

höst+stockholm

Foto av Johan