Vintertidsdagen

Måndag morgon och vintertid. Det är snö ute! Vet ju knappt när det blev höst, än mindre vinter.

Well, tre meningar. Sedan tog det stopp. Var så trött va, är fortfarande lite grann. Det känns ju lite mer ok nu, klockan är snart läggdags typ. Jag hatar att det är vintertid nu, hur kan det vara bättre att det blir mörkt vid fem bara för att det ska vara ljust vid sju?!? Det är så mycket mysigare att gå upp, gå till jobbet (well, om jag hade ett kontor) när det är mörkt än att åka hem när solen gått ner. Då blir jag så väldigt trött, och nu känns det öven som om vi förlorat två timmars dagsljus över en natt.

sophie+zetterberg

Men aja, nog om det. Jag fick hem min asos-beställning idag, hade en fashionkris förra veckan och beställde hem både ett och annat wild card. Har gjort det några gånger nu, borde verkligen sluta med det. Jag trivs bäst i min comfort zone, så allt förutom världens mysigaste pyjamas får gå tillbaka. Det är väl kanske lika bra, har på senaste tiden haft sådan materialismångest så ni förstår inte. Vill få bort allt jag inte använder, har rensat nästan allt ut min garderob, skänkt massor av skor, sorterat bort smink jag aldrig någonsin mer kommer få nöje av.

Så nu står jag i en liten dal, kan man säga. Å ena sidan behöver jag verkligen kläder, dels för att jag nu bara känner mig ful i allt jag äger och dels för att jag knappt äger några plagg (typ, ok). Å andra sidan orkar jag inte köpa nytt, äga en massa kläder. On top of that så är det enda jag vill spendera pengar på just nu resor, och att spara för framtida resor. Att resa är så väldigt mycket roligare än att köpa kläder. Och så länge har jag ju min nya pyjamas jag kan bo i. Den har lamor som print och är tydligen en julpyjamas. Kommer hundra procent bära den året runt.

sophie+zetterberg