Pannkakstorsdag

Hej på er! Hur har dagen varit? Min har varit bra, om än lite enformig framför min datorskärm. Idag har jag bara skrivit och skrivit och skrivit. Och lagat pannkakor, haha! Fick en så stor craving efter chocolate chip pancakes igår när vi handlade, så det fick helt enkelt följa med lite ingredienser hem! Och vet ni, de blev helt stört goda! Efter att ha bott i USA känner jag mig sjukt kräsen med amerikanska pannkakor och brukar inte tycka om dem när smeten görs från scratch (pancake mix all the way<3), men de här blev faktiskt bra! Inte alls lika mjöliga som alla andra gånger jag försökt. Jag använde mig av det här receptet, ersatte blåbären mot chocolate chips och hade i lite mer vaniljsocker än vad som står. Dröm! Glöm inte att det ska vara rikligt med choklad, det är viktigast!

På med mer choklad och lönnsirap, ät tills du storknar! Puss!

chocolate+chip+pancakes+amerikanska+pannkakor