Söndagspromenad genom Stockholms Gamla stan

God morgon (…typ) mina kära! Jag är lite sen på bollen idag, min hjärna har inte riktigt vaknat än. Sitter i soffan och halvt googlar frukost, halvt jobbar. Hittills har jag funkat ganska bra utan att äta frukost, men efter min kontorsvecka då jag behövt något på morgonen, har jag insett att det är en tradition som kan vara värd att hålla i. Måste ju bara hitta något jag tycker om först. Det kommer liksom inte hända att jag, det första jag gör, är att tvinga i mig nåt jag inte tycker om. Får söka vidare och se vad jag landar i!

Hur har helgen varit? Min har varit lugnt, nåt jag verkligen behövde. Igår tog jag och Johan oss in till stan för att fota lite. Min kamera dog efter bild tre. Så ja, det blev mer en promenad genom Gamla stan och bort till Hötorget. Blev så förvånad av massorna av turister överallt. Finns det verkligen folk som besöker Sverige under oktober månad?! Det gör det. Kommer ihåg första gången jag hörde andra språk i Gamla stan och insåg att folk faktiskt reser hit, turistar här, precis så som jag gör i Berlin, Antwerpen, Melborune. Lilla jag var mind blown.

gamla+stan+stockholm
gamla+stan+stockholm
gamla+stan+stockholm