En jobbsveckas lärdomar

Men hej kompisar! Det känns som år och dagar sedan jag var inne här. Jag har ju jobbat på kontor hela veckan! Vilken upplevelse, va. Flextider, kollegor, gå upp tidigt, vara död vid sju på kvällen. En ny upplevelse, indeed. Eller, ny och ny. Men kul ändå! Imorgon är min sista dag, och sedan återgår jag till min vanliga vardag. Även då det varit kul att få jobba på detta lilla projekt så var jag riktigt sämst på att förbereda inför, så har ju självklart känt av lite ångest av att inte räcka till helt eller göra tillräckligt. Som att min blogg och instagram stått tomma, till exempel. Eller att jag inte hunnit med vissa av mina personliga deadlines, eller att jag svarat riktigt segt på mail. Samtidigt försöker jag alltid intala mig att det går att jobba mer än heltid i fyra dagar, så visst ska jag klara av att sitta lite på kvällen med eget jobb. Och det låter otroligt töntigt nu, men jag är ju helt enkelt inte van vid att jobba såhär mycket och intensivt på det här sättet. Även om jag jobbar mycket hemifrån, så är det ju just hemifrån, i en välkänd miljö. Det är inte riktigt samma sak. Men det är bara att ta lärdomen med in i nästa runda, mer förberedelser och mindre press!

På tal om ett helt annat blåbär, det blir mörkt så sjukt tidigt nu. Var inte beredd på att solen gick ner när jag åkte hem igår, vi har ju haft det mest otroliga vädret att min hjärna fortfarande är kvar i typ början på september. Sjukt! Men vad fint det är, ändå, höstvädret. Tycker om att åka tunnelbana över tranebergsbron och se hela himlen i rosa.

alvik+bromma